Live communicatie en crossmediale reizen

crossmediale reizen

Live communicatie en crossmediale reizen

We zijn expert op het gebied van EventMarketing en crossmediale reizen. Kunnen starten vanaf het eerste concept, of inspringen op een rijdende trein. Onze experts hebben jarenlange internationale ervaring met congressen, productlanceringen, personeelsfeesten, galas, award shows, bedrijfsopeningen, beurzen en alle andere bijeenkomsten die er voor jullie toe doen. Het organiseren zit in ons DNA, wij gaan niet voor minder dan een fantastisch eindresultaat en complete ontzorging voor jou als klant.

Maar onze expertise ligt niet alleen bij de evenement, onze disciplines is breder dan dat. We beheersen ook het marketing/communicatie vak als geen ander. Zo begrijpen wij dat het event onderdeel is van jouw strategie en dat het kan fungeren als contentgenerator, salesaanjager, recruitmenttool. PR machine en ga zo maar door. Hiervoor hebben we de expertise van bijvoorbeeld film, video, en tekstschrijvers in huis. Het enige wat jij nog hoeft te doen is complimenten en dankwoorden in ontvangst nemen. Geen zorgen, wel applaus.


Wilt je meer informatie?

Ben je benieuwd wat Eventvisie kan betekenen voor crossmediale reizen binnen je organisatie? Neem dan nu contact op met onze specialist.