Evenementen corona protocol

corona protocol

Dit corona protocol bevat richtlijnen voor opdrachtgevers, organisatoren, accommodaties, toeleveranciers en bezoekers van zakelijke bijeenkomsten. Hieronder wordt verstaan vak- en consumentenbeurzen, corporate events, congressen en vergaderingen.

‘Publieksevenementen als concerten en festivals vallen uitdrukkelijk buiten de scope van dit protocol’, aldus de samenstellers van dit corona protocol, het Eventplatform.nl. In dit platform 7 brancheorganisaties, die in deze tijd van crisis elkaar gelukkig krachtig en vooral daadkrachtig hebben gevonden.

Het corona protocol is te lezen door hier op onderstaande pagina te klikken:

Of neem nu contact met ons op voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *