Wij maken een aftermovie zichtbaar.

Een professionele aftermovie voor jou

De ultieme manier om je evenement onder de aandacht te brengen bij de doelgroep is door middel van een aftermovie. Met de juiste beelden en muziek krijgt de kijker meteen een direct beeld van jouw evenement of bedrijf en proeven ze de sfeer ervan. Maar het maken van een aftermovie vergt wel creativiteit en tijd. Je wilt je evenement of bedrijf natuurlijk op de best mogelijke manier in beeld brengen, daar zijn goede, professionele beelden voor nodig. Wij van Eventvisie hebben al meer dan twintig jaar ervaring met video producties en weten precies hoe wij jouw bedrijf of evenement goed in beeld moeten brengen.

Wat is een aftermovie

Een aftermovie is een volwaardige, professionele videoproductie. De ultieme manier om jouw evenement, bedrijf of merk onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Door middel van de juiste sfeerbeelden en gebruik van passende muziek, krijgt de kijker van de aftermovie direct een beeld van het evenement, bedrijf of merk. Een goede aftermovie geeft de kijker niet alleen een gelukkig gevoel, maar ook een lichtelijk ontevreden gevoel. Dit ontevreden gevoel van ‘Daar had ik ook bij willen zijn’ is juist positief voor jouw evenement of bedrijf.

Hoe maken wij een aftermovie

Aftermovies zijn hele belangrijke, zo niet de belangrijkste, promotiemiddelen voor een evenement of bedrijf. Ze worden ontzettend goed bekeken en de kijker krijgt meteen een goed beeld bij het kijken van de video. Maar het maken van een aftermovie is niet zo gedaan. Wij hebben een aantal punten onder elkaar gezet, waar wij van Eventvisie rekening mee houden bij het filmen van een aftermovie.

  • Voorbereiden op de locatie. Vaak is ver van te voren bekend op welke locatie het evenement gehouden gaat worden. Wij gaan dan ook altijd van te voren op de locatie kijken, om ons goed voor te bereiden. We kijken dan onder andere naar plekken waar we mooie shots kunnen maken, hoe de lichtinval is en of er obstakels zijn waar we rekening mee moeten houden.
  • Professionele shots. Dankzij onze ervaring met videoproducties, weten wij hoe we mooie, pakkende shots moeten maken. We maken scherpe en strakke beelden met creatief inzicht. Hierdoor zijn onze aftermovies uniek en pakkend.
  • Extra shots. Natuurlijk brengen wij graag bezoekers, bijzondere activiteiten en mooie momenten in beeld. Maar ook rustmomenten zijn belangrijk voor de sfeer in een aftermovie. Bijvoorbeeld mooie beelden van zonsondergang tijdens het evenement of van het terrein waar het evenement of bedrijf zich bevindt.
  • Realistisch. Met een aftermovie wil je natuurlijk een zo goed mogelijk beeld geven aan de kijker, maar hierbij moet het wel realistisch blijven. Hier houden wij altijd rekening mee met het maken van een aftermovie.

 

Eventvisie maakt jouw aftermovie zichtbaar!

Wil jij graag een aftermovie maken van jouw evenement of bedrijf? En wil je dit graag laten doen door een professional? Dan ben je bij Eventvisie aan het goede adres. Dankzij de meer dan twintig jaar ervaring die Eventvisie heeft, weten wij precies hoe wij een spetterende aftermovie moeten produceren. Wij bespreken samen met jou welke wensen jij hebt en maken vervolgens een plan. Tijdens het gehele proces hebben wij de controle en ontzorgen wij jou, van voorbereiding tot het bewerken van de beelden tot het delen van de aftermovie via de online kanalen. Wij creëren een aftermovie die impact heeft.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.