Wij maken bedrijfsuitjes zichtbaar

Een van de hoogtepunten binnen veel bedrijven is het (jaarlijkse) bedrijfsuitje voor alle werknemers. Zo brengt een bedrijfsuitje werknemers, in een andere omgeving en situatie, bij elkaar en met elkaar in contact. Maar het kan een hele opgave zijn om een origineel en leuk uitje te moeten organiseren. Want hoe zorg je er nou voor dat iedereen het naar zijn zin heeft? En dat het allemaal binnen het beoogde budget blijft? Dankzij de 20 jaar ervaring die wij hebben in het organiseren van uitjes, weten wij precies hoe wij een uniek en bovenal leuk en gezellig uitje moeten organiseren!

Wat houdt een bedrijfsuitje in?

Een bedrijfsuitje brengt werknemers in een andere omgeving, sfeer en situatie bij elkaar. Interactie en teambuilding zijn dan ook belangrijke onderdelen van het uitje. Het organiseren van een bedrijfsuitje kan verschillende aanleidingen hebben. Is het bedrijf bijvoorbeeld net gefuseerd en is het belangrijk dat de werknemers elkaar nog leren kennen, het jaarlijkse bedrijfsuitje met de verschillende vestigingen samen of ‘gewoon’ een gezellige avond met de werknemers van het bedrijf? Bij elke situatie past een ander uitje en gelukkig is er voor elke aanleiding een passend uitje.

Unieke en originele bedrijfsuitjes

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om het organiseren van bedrijfsuitjes. Van hele sportieve uitjes tot bij een restaurant genieten van de heerlijke gerechten. Wij van Eventvisie denken graag outside the box en hebben dan ook veel verschillende bedrijfsuitjes die jouw werknemers zullen verrassen. Zo kun je bijvoorbeeld een dagje tv maken in Deventer, een mooie route langs de IJssel rijden met quads, een drone workshop volgen of met een powerboot op volle vaart de IJssel over. Wil je liever iets rustiger? Geniet dan van de heerlijkste gerechten van de verschillende restaurants in Deventer tijdens een Walking Dinner. Of volg een (kook)workshop.

Bedrijfsuitjes in Deventer

Op zoek naar bedrijfsuitjes in Deventer? Dat kan! Dankzij de talloze mogelijkheden die Deventer te bieden heeft, is er altijd wel een bedrijfsuitje die past bij jouw bedrijf en de werknemers. Kies voor een uitje in de prachtige, historische binnenstad van Deventer of geniet van een mooie toch langs de IJssel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Eventvisie is er voor jou!

Wil jij graag een bedrijfsuitje organiseren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of ben je op zoek naar professionele ondersteuning tijdens het organiseren? Dankzij de meer dan twintig jaar ervaring die Eventvisie heeft, weten wij precies hoe wij een uniek en vooral leuk uitje moeten organiseren. Bedrijfsuitjes moeten leuk en ontspannend zijn en aansluiten bij de doelgroep. Wij vinden om die reden dan ook erg belangrijk dat de werknemers aangeven wat zij leuk vinden om te doen. Vervolgens lopen wij samen met jou de opties door. Het is natuurlijk ook van belang dat het uitje past bij het bedrijf zelf. Wij organiseren unieke en originele bedrijfsuitjes die de werknemers nog lang bij blijft!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.