Wij maken congressen zichtbaar

Congres organiseren?

Het krachtigste middel om mensen te verbinden is een congres. Het is live en je hebt face-to-face contact met de doelgroep. Er is geen ander communicatiemiddel waarbij de boodschap en de beleving ervan direct samenvallen. Een congres is dus een perfect middel om mensen met ambities van een organisatie te verbinden. Maar bij het organiseren van een congres komt veel kijken. Wij van Eventvisie helpen jou graag bij het organiseren van een uniek congres met beleving.

Wat is een congres?

Een congres is een fysieke, informatieve bijeenkomst en staat in het teken van het delen van kennis over een bepaald onderwerp. Vaak is het organiseren van een congres een belangrijke gebeurtenis in de activiteiten van een organisatie. Een congres draagt bij aan de binding met relaties, medewerkers en andere stakeholders.

Het succes van een congres valt of staat met de invulling van het programma. Is die invulling niet interessant? Dan zullen je bezoekers afhaken. Variatie en inspiratie in het programma is daarom van essentieel belang. Kies voor afwisseling in het programma, in plaats van enkel lezingen. Ga voor een mix van lezingen, workshops, muziek en video.

Congresbureau Eventvisie

Vaak spelen er allerlei vragen op wanneer jij een congres wilt graan organiseren. Hoe krijg ik voldoende deelnemers? Wanneer en waar moet ik informatie verschaffen aan de doelgroep? Wie moet ik inhuren als spreker? Hoe ziet de invulling van het programma er uit? Welke locatie past bij het congres? Dankzij onze ervaring en kennis weten wij precies hoe wij een spraakmakend congres moeten organiseren. Wij verzorgen niet alleen het congres zelf, maar ook alle communicatie daar om heen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uitnodiging, uitingen op sociale media, een brochure en de bedankt mail na afloop van het congres.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over congresorganisatie.