Wij maken onze diensten zichtbaar

Hoe breng je je merk onder de aandacht van je doelgroep?

Hoe haal je meer uit je business? Hoe breng je je merkwaarde op de juiste manier tot uiting? Bij Eventvisie helpen we je om je doelgroep via een beleving te bereiken en in beweging te brengen. Altijd vanuit een grotere marketing- of communicatiestrategie. En met het uiteindelijke doel bij te dragen aan je businessdoelstelling.

Creatief, effectief en interactief
Wij helpen organisaties op een creatieve, effectieve en interactieve manier in contact te komen met hun doelgroep – of dat nu prospects, klanten, partners of eigen medewerkers zijn. Dat doen we met geïntegreerde communicatieconcepten en een meetbare, campagnematige aanpak.

In gewone mensen taal betekent dat dat we nadenken over wat je aan wie wilt vertellen en met welk doel. Dat vertalen we in een event marketingconcept dat we doortrekken naar verschillende contactmomenten met je doelgroep. Online en offline. Voor, tijdens en na de events of acties – van de eerste uitnodiging tot de aankleding van de locatie en de bedank- of evaluatiemail achteraf. En altijd met boodschap en beleving centraal.

Meetbaar succes
Alleen door een event te benaderen als een onderdeel van een grotere marketing- of businessstrategie kun je ervoor zorgen dat je de juiste doelstellingen bereikt. Hoe we dat zo zeker weten? Omdat we een specifieke methode hanteren voor het meten van eventmarketingsucces: Return-on-Event (ROE).

Voor het meten van ROE stellen we van tevoren vaste indicatoren vast die het succesniveau bepalen. Wat was het bereik van de totale campagne? Is bij bezoekers bijvoorbeeld een verandering in perceptie of gedrag gerealiseerd? Welke boodschap is blijven hangen? Door dit soort kwantitatieve en kwalitatieve metingen te combineren weten we zowel welk effect je concept heeft als wat de impact is van de individuele campagne- of eventonderdelen.

Wanneer is jouw event succesvol?
Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen om meer te halen uit je eventmarketingstrategie? Als je ons in het kort vertelt wat jouw uitdaging is, geven we jou drie tips op maat om je doelgroep op een creatieve, effectieve en interactie manier te bereiken. Helemaal gratis, dus waar wacht je nog op?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.