Wij maken duurzaamheid zichtbaar

Duurzaamheid

Geen enkel bedrijf kan meer om duurzaam ondernemen heen. Dit is goed nieuws, want duurzaam ondernemen is niet alleen beter voor het milieu en de maatschappij, maar levert ook financiële winst op. Bedrijven die duurzaamheid doorvoeren, maken hun bedrijf toekomstbestendig en zijn aantrekkelijker voor huidige en nieuwe werknemers. Maar hoe breng je dit nou in de praktijk? Wij van Eventvisie vinden duurzaamheid ook erg belangrijk en brengen dit onderwerp graag onder de aandacht.

Waarom duurzaamheid

Wat we nu doen, heeft gevolgen voor later. Het klimaat is aan het veranderen. Hoe kunnen we dan toch blijven groeien en in ieders behoefte voorzien, zonder de aarde verder te belasten? Het antwoord op deze vraag is duurzaamheid. Bij duurzaam ondernemen draait het om de 3P’s: people, planet en profit. Wanneer jij duurzaam onderneemt, probeer je balans te vinden tussen deze drie aspecten. Wanneer we nu ons nu bewust bezig houden met de toekomst en duurzaam ondernemen, investeren we in een betere wereld.

Duurzaamheid binnen jouw bedrijf

Duurzaam ondernemen en maatschappelijk verantwoord ondernemer zijn tegenwoordig begrippen die we steeds vaker terug zien in het bedrijfsleven. Het kan een onderscheidende factor zijn ten opzichte van de concurrentie. Daarnaast kan het ook zorgen voor kostenbesparingen.  Duurzame bedrijfsvoering begint altijd met een heldere visie op duurzaam ondernemen. Daarnaast gaat het ook over duurzaam personeelsbeleid, duurzame innovaties, inkoop en verkoop. Steeds meer bedrijven brengen CO2-uitstoot in kaart of passen andere bedrijfsprocessen aan om rekening te houden met mens en milieu.

Duurzaamheid: wat is mogelijk?

Sparren met concullega’s over duurzaamheid, een spetterend evenement, een workshop, inspirerende lezing van een ervaringsdeskundige? Er zijn verschillende mogelijkheden om duurzaamheid onder de aandacht te brengen of om er meer over te weten te komen. Spar met concullega’s over hoe zij duurzaamheid doorvoeren in hun bedrijf. Luister naar een inspirerende lezing van een ervaringsdeskundige of woon een workshop bij en kom meer te weten over duurzaam ondernemen.

Eventvisie is er voor jou!

Dankzij de meer dan twintig jaar ervaring die Eventvisie heeft op gebied van het organiseren van inspirerende evenementen weten wij hoe we een geweldig evenement moeten organiseren. Wij verdiepen ons in de wensen van jou en denken graag met je mee. Eventvisie zorgt voor een geweldig evenement, nodigt de beste ervaringsdeskundige uit en verzorgt daarnaast ook alle communicatie daar om heen.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.