Wij maken eventmarketing zichtbaar voor u!

Eventmarketing waar je écht wat uithaalt

Hoe breng je je merk onder de aandacht van de doelgroep? Hoe haal je meer uit je business? Hoe breng je je merkwaarde op de juiste manier tot uiting? Het organiseren van een evenement is de perfecte manier om dit te doen. Benieuwd hoe eventmarketing voor jouw bedrijf kan werken? Wij van Eventvisie helpen u graag om de doelgroep via een beleving te bereiken en in beweging te brengen. Met het uiteindelijke doel om bij te dragen aan de businessdoelstelling.

Wat is eventmarketing?

Eventmarketing gaat over het zichtbaar maken van mens en merk. Events kunnen worden ingezet als belangrijk onderdeel van het marketing- en communicatiebeleid van jouw bedrijf. Wij helpen organisaties op een creatieve, effectieve en interactieve manier in contact te komen met hun doelgroep. Dat doen we met geïntegreerde communicatieconcepten en een meetbare, campagnematige aanpak.

Dit betekent dat wij nadenken over wat jij als organisatie wilt vertellen en met welke doel. Dit vertalen wij in een eventmarketingconcept dat we doortrekken naar verschillende contactmomenten met de doelgroep. Zowel online én offline. Van de eerste uitnodiging, tot de aankleding van de locatie en de bedankmail achteraf. Hier staat de boodschap altijd centraal staan.

Meetbaar succes

Alleen door een event te benaderen als een onderdeel van een grotere marketing- of businessstrategie kun jij ervoor zorgen dat je de juiste doelstellingen bereikt. Dankzij de twintig jaar ervaring weten wij precies hoe we dit moeten aanpakken. Wij hanteren een specifieke methode voor het meten van het eventmarketingsucces, namelijk: Return-on-Event (ROE).

Om dit te kunnen meten stellen wij van te voren vaste indicatoren vast die het succesniveau bepalen. Voorbeelden hiervan zijn: wat was het bereik van de totale campagne? Is bij bezoekers bijvoorbeeld een verandering in perceptie of gedrag gerealiseerd? Welke boodschap is blijven hangen? Door dit soort metingen te combineren weten we zowel welk effect uw concept heeft als wat de impact is van het event.

Wanneer is jouw event succesvol?

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen om meer te halen uit jouw eventmarketingstrategie? Met meer dan twintig jaar ervaring helpen wij jouw organisatie de doelstellingen en ambities te realiseren.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over eventmarketing