Wij maken ons werk zichtbaar!

Logo-FactorWerk

Campagne Sociaal ondernemen werkt!

De arbeidsmarkt wordt steeds inclusiever en daar dragen vele bedrijven hun steentje aan bij. Die bedrijven zetten we in de spotlights in de campagne Sociaal Ondernemen WERKT! De campagne wordt mogelijk gemaakt door Werkgeversservicepunt FactorWerk Stedendriehoek en Noordwest-Veluwe.

Vanaf september zullen wij trots allerlei bedrijven op de Wall of Fame zichtbaar maken op de website.  Via podcast, foto’s en een event maakt u kennis met de parels van bedrijven in deze regio.

Factorwerk

Op 1 november 2021 zullen tijdens een feestelijk event, georganiseerd door eventvisie alle sociaal ondernemers op de rode loper verschijnen en zal uit elke categorie een DIAMANT gekozen worden.

Dit is tevens de start van de maand van de 1000 voorbeelden waarin landelijk nog meer activiteiten worden ondernomen om werkgevers met een sociaal hart in het zonnetje te zetten. 

Meer informatie op: www.sociaalondernemen-werkt.nl

Deze campagne is een onderdeel van WerkgeversServicepunt FactorWerk, een samenwerking tussen verschillende organisaties in de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noordwest -Veluwe.