Wij maken FAQ zichtbaar

De veelgestelde vragen of frequently asked questions (FAQ).

 
Wat kan eventvisie BV voor mij betekenen?

Eventvisie is een evenementen organisatie bureau die gespecialiseerd is eventmarketing en live communicatie.
Ons doel is om mens en merk zichtbaar te maken en met elkaar echt in contact te brengen. Live Communicatie is een waardevol contactmoment in een groter geheel. Wij kijken verder dan het moment zelf. Zo ontmoeten we de doelgroep ook online en zorgen we voor interactie dit alles versterkt elkaar en zorgt voor direct meerwaarden zowel binnen als buiten de organisatie. 

 
Moet ik betalen voor advies of productie van Eventvisie BV?

Ja, eventvisie BV is een zelfstandig bedrijf en wij rekenen kosten voor advies en organisatie.

 

We weten nog niet met hoeveel deelnemers we zijn, is dat een probleem?

We begrijpen dat het definitieve aantal personen altijd nog kan wijzigen na programma bevestiging. Vermindering van het aantal deelnemers binnen een marge van 10% kunnen uiterlijk tot 1 week voor de programmadatum kosteloos schriftelijk worden doorgegeven. 

 

Is het wenselijk om ver van te voren te boeken?

Hoe eerder u boekt, hoe groter de kans is dat wij de gewenste datum nog beschikbaar hebben. elk programma krijgt zijn eigen begeleiding en in verband met personeelsplanning adviseren wij om minstend 1 maand van tevoren te boeken. Uiteraard doen we er ook alles aan om het ook in een kortere tijdspanne te organiseren, maar soms is het dan wat lastiger om een goede locatie te vinden.

 

Er zijn minder valide mensen in ons bedrijf, is dat een probleem?Nee hoor. Wij maken onze programma’s graag zo inclusief mogelijk. Wanneer dit dan ook bij de aanvraag wordt vermeld, houden wij hier rekening mee bij de programmakeuze  en bespreken met u alle mogelijke opties.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze FAQ.