Wij maken freelance event manager zichtbaar

Wil jij een evenement organiseren maar wil je hier graag ondersteuning bij en ben je opzoek naar een professional voor de organisatie van jouw evenement? En zoek je iemand die er van houdt om out of the box te denken? Dankzij de meer dan twintig jaar ervaring die ik heb in het organiseren van evenementen, weet ik precies hoe ik van jouw evenement een succes moet maken! Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Wat doet een freelance event manager?

Een freelance event manager heeft tijdens de gehele organisatie van het evenement de touwtjes in handen. Allereest worden natuurlijk jouw wensen besproken. Vervolgens zal ik als event manager alle zaken regelen rondom de organisatie van het evenement. Denk hierbij aan het regelen van een goede locatie die past bij het evenement. Het inschakelen van een cateraar. Een goede invulling geven aan het programma van het evenement en natuurlijk spetterende entertainment. Maar ook de promotie van het evenement zal ik geheel verzorgen. Dit gaat van het versturen van de uitnodiging, tot het delen van praktische informatie via sociale media kanalen, tot het bedankje na afloop van het evenement.

De voordelen van het inhuren van een freelance event manager

Wil jij een evenement gaan organiseren maar heb jij hier niet de juiste kennis voor? Of heb jij hier simpelweg de tijd niet voor en wil je dit liever door een professional laten doen? Er komt veel kijken bij de organisatie van een evenement en dit kan jou veel stress opleveren. Een event manager is zeer ervaren professional die weet waar die op moet letten bij de organisatie en ervoor zorgt dat deadlines gehaald worden. Een eventmanager is op de hoogte van de laatste trends op het gebied van evenementen, maar ook op gebied van wet- en regelgeving. Jij hoeft je niet meer druk te maken om de organisatie van jouw evenement en kan je volledig focussen op jouw bedrijf.

Wat biedt ik jou als freelance event manager

Out of the box denken vind ik leuk. Het ontwikkelen van een uniek, op maat gemaakt concept die er voor zorgt dat jouw evenement een succes wordt. Dat vind ik leuk om te doen, daar krijg ik energie van. Een project periode knallen en nét dat stapje extra zetten. Ik regel alles van begin tot het einde, van locatie tot de uitnodigingen, tot het bedankje achteraf.

Dankzij de meer dan twintig jaar ervaring die ik heb in het organiseren van evenementen, weet ik precies hoe ik van elk evenement een succes moet maken. Samen met jou brengen we alle wensen die jij hebt in kaart. Maar ook de doelgroep is natuurlijk erg belangrijk. Wanneer dit allemaal duidelijk is, ga ik aan de slag. Tijdens het gehele proces hebben wij regelmatig contact. Samen creëren.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!