Wij maken groei en ondernemerschap zichtbaar

Groei en ondernemerschap

Succesvol ondernemen zit hem in de kracht van het doen. Het inzien van kansen en deze ook benutten. Wie wilt groeien in het eigen ondernemerschap, komt zichzelf tegen. Zelfkennis is hierbij belangrijk. Waar wil jij heen en hoe breng je dit over aan de werknemers? Elke groeifase kent ‘groeipijnen’. Inzicht in deze punten is essentieel voor de groei van een bedrijf. De grootste groei van een bedrijf zit niet in de mogelijkheden van het bedrijf maar in de mogelijkheden van de ondernemer. Durf jij groei aan?

Waarom groei en ondernemerschap

Ondernemerschap is altijd in beweging; jij als ondernemer groeit door, het bedrijf vraagt in elke fase wat anders. Om doeltreffend met groei om te gaan, is het belangrijk om af en toe na te gaan wat jouw ambities als ondernemer zijn. Veel ondernemers zijn in een verdienmodel terechtgekomen die niet altijd bij hun voorkeur past. Dat is zonde en dit gaat ten koste van de resultaten. Het is dus essentieel om inzicht te krijgen in de groeifase van het bedrijf.

Facetten van een succesvolle ondernemer

Goed ondernemerschap draait niet alleen om talent. Het hebben van de juiste mindset en het beschikken over een aantal basisvaardigheden is ook belangrijk. Misschien nog wel belangrijker. Als ondernemer moet je beschikken over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Elke ondernemer krijgt te maken met tegenslagen, maar gaat vervolgens weer door. Ook brengt het risico’s met zich mee. Succesvolle ondernemers weten die risico’s goed in te schatten en zien daardoor geen bedreigingen maar kansen. Daarnaast ben je als ondernemer nooit uitgeleerd. Alleen door jezelf en je bedrijf continu te blijven ontwikkelen en te verbeteren is het mogelijk om in te spelen op veranderingen en je te blijven onderscheiden. Dit is cruciaal voor zakelijk succes.

Groei en ondernemerschap: wat is mogelijk?

Kom samen met branchegenoten en collega’s tot nieuwe inzichten tijdens verassende workshops, inspirerende lezingen, een debat over ondernemerschap, een brainstormsessie met werknemers, teambuilding, ervaringen van inspirerende sprekers? Er zijn vele mogelijkheden om de groei van jouw bedrijf een boost te geven. Zo’n evenement/activiteit is geen eenmalige gebeurtenis. Wil je dat het bedrijf blijft groeien en dat alle werknemers in dezelfde richting gaan? Dan is de interne communicatie belangrijk. Dit betekent meer contactmomenten. Breng als ondernemer je passie over aan de werknemers en inspireer ze.

Eventvisie is er voor jou!

Dankzij de meer dan twintig jaar ervaring die Eventvisie heeft, weten wij precies hoe wij ondernemers kunnen ondersteunen bij de groei van hun bedrijf. Wij verdiepen ons in het bedrijf en in jou als ondernemer. Eventvisie zorgt er voor dat de kennis en expertise van jouw werknemers zichtbaar wordt en ontwikkelen samen met jou een plan om jou inzichten te geven in de groei van jouw bedrijf.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over groei en ondernemerschap.