Wij maken je online zichtbaar

Je evenement live streamen

Vergroot je bereik door een live stream toe te voegen aan je fysieke evenement. Plaats en tijd zijn hierdoor geen probleem meer, waardoor je mensen over de hele wereld kan bereiken. Daarnaast verhoogt het de bezoekersaantallen van je evenementen. Maar hoe kun jij dit het beste zakelijk toepassen en wat zijn de voordelen van live streamen voor zakelijke evenementen? Wij van Eventvisie adviseren en ondersteunen jou graag bij het online uitzenden van jouw fysieke evenement.

Wat is live streamen

Bij live streamen worden de audio- videofragmenten van een fysiek evenement verspreid via het internet. Dit zorgt er voor dat mensen die niet de mogelijkheid hebben om fysiek aanwezig te zijn bij het evenement, toch het evenement online bij kunnen wonen. Fysieke evenementen worden beperkt door ruimte, tijd en de locatie van het evenement. Door een live stream toe te voegen aan je evenement kun je een zeer breed, zelfs internationaal publiek bereiken die jouw evenement anders zouden missen.

Waarom een evenement live streamen?

Als je wilt blijven concurreren, een groter, internationaal publiek wilt trekken of je evenement wilt verbeteren, dan is het toevoegen van een live stream aan je evenement de perfecte keuze. Zo zorgt het er voor dat mensen vanuit de hele wereld bij elkaar komen. De plaats van het evenement is voor de online bezoekers geen probleem meer, omdat zij vanachter hun computer het evenement bij kunnen wonen. Daarnaast zorgt een evenement met live stream voor hogere bezoekersaantallen. Mensen die dit jaar de uitzending bijwonen en enthousiast zijn geworden, zullen volgend jaar het evenement fysiek bij willen wonen. Ook zorgt het voor waardevolle content. Medewerkers, klanten en opdrachtgevers hebben de mogelijkheid om direct (inhoudelijke) feedback te geven via bijvoorbeeld een chat, poll of via diverse sociale media kanalen. Dit geeft een boost aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf.

Eventvisie maakt jouw zichtbaar!

Wil jij graag een live stream toevoegen aan je evenement? Maar weet je niet hoe je dit moet doen? Of wil je liever de ondersteuning van professionals? Dankzij de meer dan twintig jaar ervaring die Eventvisie heeft, weten wij als geen ander hoe wij dit op moeten zetten bij jouw evenement. Samen kijken we naar jouw behoeften en wensen en naar de inhoud van het evenement. Ook bekijken we via welke kanalen we het beste kunnen delen om een zo groot mogelijk deel van de doelgroep te kunnen bereiken. 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Basis livestreaming pakket

4 uur
1250,- Per 1/2 dagdeel
 • 1 camera op statief
 • 1x livestream
 • Camera toebehoren
Pakket 1

Livestreaming pakket

4 uur
1450,- per 1/2 dagdeel
 • 2x camera op statief
 • Idem aan pakket 1
 • Camera toebehoren
Pakket 2

Livestreaming pakket

4 uur
1750,- per 1/2 dagdeel
 • 3x laptop tbv presentatie zoals Powerpoint, moderator, start en bewaking livestream
 • 2x Technicus, extra uren á € 60,- pp
 • livestreaming pakket camera’s en uitgebreidere content en/of moderating opties
Populair

livestreaming pakket

4 uur
2450,- per 1/2 dagdeel
 • 3x PTZ camera’s en controler, ipv vaste camera’s
 • 2x technici (schakeltechnicus en PTZ operator)
 • livestreaming pakket camera’s en uitgebreidere content en/of moderating opties
Pakket 4