Wij maken Jubilea zichtbaar!

Een jubilea is vaak een uniek moment om bij stil te staan. Maar het organiseren van een jubilea kan een hele uitdaging zijn als je hier nog geen ervaring mee hebt. Wil jij een jubilea vieren waarbij de bedrijfsvisie en –waarden uitgedragen worden? Een evenement waarmee je de band met werknemers en relaties kunt versterken én nog meer aan je bedrijf kan binden? Vier je jubilea met een spetterend feest. Wij van Eventvisie weten, dankzij onze 20 jaar ervaring, precies hoe wij een geweldig jubilea moeten organiseren voor jouw bedrijf!

Waarom een jubilea evenement organiseren?

Een belangrijke mijlpaal van jouw bedrijf is natuurlijk iets om bij stil te staan. Bestaat jouw bedrijf 10 jaar, 50 jaar of zelfs 100 jaar? Is een werknemer al voor langere tijd in dienst? Of ben jij als directeur/eigenaar geruime tijd aan het roer? Het vieren van een jubilea kan verschillende aanleidingen hebben. Maar wist jij dat het vieren van zo’n jubilea veel meer kan opleveren dan alleen een onvergetelijke herinnering? Een bedrijfsjubilea is namelijk het uitgelezen moment om de visie en ambities van jouw bedrijf een flinke boost te geven. Daarnaast is het, het perfecte moment om de band met werknemers en relaties te versterken.  

De mogelijkheden van een jubilea evenement

Wanneer je een bedrijfsjubilea wilt vieren is er heel veel mogelijk. Kies je voor een feest op eigen locatie, of ga je voor een spetterende locatie buiten het bedrijf? Wil je graag een hele dag en avond vullen of kies je alleen voor een avond programma? Er is heel veel mogelijk. Wij denken na over het programma, entertainment, unieke locaties en het alles rondom het evenement, zoals de uitnodigingen, het delen van praktische informatie met de genodigden en natuurlijk het bedankje achteraf. Natuurlijk houden wij in het hele proces rekening met de visie en ambities van jouw bedrijf en de doelgroep.

Eventvisie maakt jou jubilea zichtbaar!

Heb jij een belangrijke mijlpaal te vieren van jouw bedrijf? Heb je hier niet ervaring mee en wil je liever ondersteuning van een professional? Dankzij de meer dan 20 jaar ervaring die Eventvisie heeft in het organiseren van evenementen, weten wij precies hoe wij een spetterend jubileafeest moeten organiseren voor jouw bedrijf. Samen kijken wij naar het bedrijfsverhaal, de visie en ambities van jouw bedrijf. Maar ook de doelgroep is natuurlijk erg belangrijk. Wij ontwikkelen een op maat gemaakt concept die perfect aansluit bij jouw wensen!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.