Wij maken online events zichtbaar

Het nieuwe ontmoeten, online events!

Online evenementen zijn niet meer weg te denken. De belangstelling voor online events is groot. Door een offline evenement of congres uit te breiden met een interactief online evenement, wordt er meer publiek gegenereerd en raakt de doelgroep meer betrokken. De verandering van offline naar online evenementen vraagt echter wel om een verandering van perspectief. Want voor evenementen die (volledig) online plaatsvinden, is een andere aanpak nodig. Wij van Eventvisie ondersteunen jou graag bij het organiseren van een online evenement.

Wat houdt een online evenement in?

Een online evenement is een evenement dat online plaatsvindt. Er zijn verschillende vormen van online evenementen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een combinatie van een fysiek evenement en een online evenement, een livestream van een evenement of een volledig online evenement waarbij alleen online publiek aanwezig is.

Met online evenementen maakt niet alleen de plaats van het evenement niet meer uit, ook de tijd speelt geen rol meer. Zo kunnen mensen over de hele wereld het online evenement bijwonen. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om het evenement later nog een keer online te bekijken, wat er voor zal zorgen dat het bereik op de lange termijn wordt vergroot en er nieuw publiek wordt bereikt.

Een online evenement is interactief

Net zoals bij een offline evenement, is de doelgroep ook bij een online evenement heel belangrijk. Mensen kijken vanuit hun werkplek thuis of op kantoor naar een computerscherm. Ze zitten niet ‘vast’ aan een evenementenlocatie, maar kunnen op elk moment besluiten om weg te klikken als het ze niet aanspreekt. Het is dus essentieel om een online evenement te organiseren die de doelgroep aanspreekt. Daarnaast is interactie een belangrijk aspect van een online evenement. Betrek het publiek erbij. Samen met jou bedenken we unieke concepten, zodat de doelgroep écht aangesproken wordt en er interactie ontstaat met het publiek.

Eventvisie maakt jouw online event zichtbaar

Wij maken jouw online evenement zichtbaar. Dankzij de meer dan twintig jaar ervaring in het organiseren van evenementen, weten wij precies waar wij aan moeten denken. Een online webinar, ronde tafel gesprekken, online congres of een online seminar? Er is van alles mogelijk op gebied an online evenementen. Samen met jou kijken wij naar wat het beste past bij het evenement en bij de doelgroep.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over online events