Op zoek naar een interim event manager?

Is het lastig om die interim event manager vacature vervuld te krijgen?  

Die ervaren kracht lastig te vinden? Of heb je op korte termijn gewoon tijdelijk extra capaciteit nodig door verlof of uitval?

Schakel Eventvisie in als jouw interim event manager. Of je nu geen tijd hebt, niet over voldoende kennis beschikt, marketingactiviteiten juist wilt uitbreiden of tijdelijk extra hulp nodig hebt omdat iemand met zwangerschapsverlof gaat, dan kun je altijd rekenen op Eventvisie. Onze enthousiaste en ervaren marketeers maken crossmedia marketing voor iedereen bereikbaar en kunnen je met het brede scala aan crossmedia marketing activiteiten zeker van dienst zijn.

 

Waar je Eventvisie voor kunt inzetten

Eventvisie bestaat uit een team van ervaren crossmedia marketeers. Een groot voordeel hiervan is dat inwerken hierdoor nagenoeg niet meer nodig is. Als interim crossmedia marketeer stellen wij ons proactief op om jouw marketingactiviteiten te optimaliseren.
Onze crossmedia specialisten kunnen helpen met:

  • Allround marketingwerkzaamheden
  • Event marketing
  • Video producties
  • Strategische vraagstukken
  • Advies en begeleiding
  • Contentproductie en social planning
  • Onderhouden en optimaliseren van lopende (online) campagnes (SEA, Social en E-mail)

Veel marketing-jobs worden tegenwoordig op flex-basis ingevuld, dus daar stemmen wij onze diensten ook op af. Zowel diensten voor opdrachtgevers als diensten voor event-pro’s, zodat er een gebalanceerde match ontstaat. Kwaliteit verzekerd. Je merkt direct het verschil.

 

Op korte termijn beschikbaar

Een interim crossmedia marketeer van Eventvisie is op korte termijn beschikbaar en flexibel inzetbaar. Op basis van de werkzaamheden en de uren zijn de kosten dan ook goed beheersbaar. Wanneer we aan de slag gaan is er een groot voordeel dat er met een frisse blik gekeken wordt naar alle marketingactiviteiten. Met het plaatsen van een interim crossmedia marketeer wordt er daarnaast ook waardevolle nieuwe kennis toegevoegd aan de organisatie.

Heb je een interim event manager nodig in de regio Overijssel, Gelderland, Utrecht of Flevoland, maak dan eens kennis met het Eventvisie team en neem contact op.