Wie zijn wij nou
eigenlijk?

Met meer dan twintig jaar ervaring heeft Crossmedia e-ventbureau Eventvisie haar kennis en ervaring gebundeld in een unieke aanpak op het gebied van online en offline communicatie.

Eventvisie ontwikkelt communicatieconcepten waarin crossmedia strategisch wordt ingezet. 

Ons doel is om mens en merk zichtbaar te maken en met elkaar echt in contact te brengen. Live Communicatie is een waardevol contactmoment in een groter geheel. Wij kijken verder dan het moment zelf. Zo ontmoeten we de doelgroep ook online en zorgen we voor interactie dit alles versterkt elkaar en zorgt voor direct meerwaarden zowel binnen als buiten de organisatie. 

Creatie en organisatie zit in ons DNA, wij gaan niet voor minder dan een fantastisch en duurzaam resultaat en complete ontzorging voor u als klant. We verdiepen ons in uw organisatie, medewerkers, klanten en stakeholders zodat we samen een heldere formulering van de vraag creëren.

Door de combinatie met online communicatie, technologische hulpmiddelen, creatieve inzet van handige tools, en onze expertise op het gebied van storydoing genereren we content. Content die u het hele jaar kunt gebruiken voor werving en marketing. Uw event wordt een contentgenerator, salesaanjager en recruitmenttool in een.

Wij willen een wereld met welzijn voor iedereen. Een wereld waarin je gezien en erkend wordt. Alleen dan kunnen mensen en organisaties verder groeien. Met het zichtbaar maken van een heldere en duidelijke visie, zorgen we voor focus en omstandigheden waarin mensen in beweging komen.

Zo bouwen we samen aan een nieuwe wereld met duurzame relaties tussen mensen, merken en organisaties. Wij zijn een groot jong team van slimme doeners en sterke creatieve denkers. Rebels als we zijn geloven we dat het anders en veel beter kan. Door uit te gaan van de wensen, verlangens en talenten van mensen creëren we waarde en betekenis voor uw organisatie, medewerkers, klanten en stakeholders.

Bent u benieuwd naar de nieuwe wereld en wat Crossmedia e-ventbureau Eventvisie voor uw organisatie kan betekenen?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie. 

aangesloten bij zepnl

ZEPnl is een nationale zakelijke community voor zelfstandige eventprofessionals binnen diverse regio’s die kennis willen delen, willen samenwerken en synergie willen creëren. Om zo samen te kunnen groeien als ondernemer en professional. Bij ZEPnl kun je jouw eventteam op maat samenstellen. www.zepnl.nl