Samen maken we je zichtbaar

Wie zijn wij?

Samen zijn wij Eventvisie. Met meer dan twintig jaar ervaring heeft eventvisie haar kennis en ervaring gebundeld in een unieke aanpak op het gebied van online en offline communicatie.

Omdat wij louter maatwerk leveren en iedere opdracht anders is, werken wij bewust met een permanente kantoorbezetting en een flexibele schil met vaste professionals, die allen hun vakgebied als geen ander verstaan. Per productie stellen wij een projectteam samen, dat zorg draagt voor de perfecte voorbereiding en uitvoering van de opdracht. De dagelijkse leiding van Eventvisie is in handen van Marc Wissink.

Marc Wissink

Directeur

Wij organiseren en creëren, produceren en coördineren live, online en hybride evenementen. Wij doen alles om de doelstellingen van u als opdrachtgever te behalen en samen een bijzondere belevenis te creëren. Wij inspireren en zorgen voor realistische concepten waarbij het maximale uit het beschikbare budget gehaald wordt.

Arnica van den Hoorn

Senior communicatie adviseur

Ik ben een resultaatgerichte en positieve persoonlijkheid en haal mijn energie uit het innoveren en verder door vertalen van plannen in acties. Ik neem graag het voortouw en schuw daarbij geen uitdagingen. Denk buiten de gebaande kaders en werk mee aan de ontwikkeling van de strategie en ambities van uw organisatie.

Alyssa Pusceddu

Stagiaire

Ik ben studente commerciële economie en ben momenteel hard bezig met het werken aan mijn afstudeerscriptie. Mega spannend natuurlijk, maar binnen Eventvisie ook heel erg leuk. Daarnaast houd ik mij bezig met het schrijven van content en sociale media. Ik vind het heel erg leuk om nieuwe dingen te leren en krijg hier altijd veel energie van!