Wij maken video producties zichtbaar

Videobranding: geef je organisatie een gezicht

Beelden zeggen meer dan woorden. Tegenwoordig is videobranding niet meer weg te denken uit de marketing- en communicatiestrategie van organisaties. Door alle beschikbare content is het vaak moeilijk om de doelgroep écht te bereiken. Met videobranding kan dit wel. Video’s houden de aandacht van de doelgroep vast en brengen de sfeer van je organisatie veel beter over. Met video raak je de doelgroep!

Wat is videobranding

Videobranding is het strategisch inzetten van video’s als onderdeel van de marketing- en communicatiestrategie. Met videobranding vertel je het verhaal van jouw organisatie aan de doelgroep. Door het inzetten van videobranding zal je veel meer interactie en traffic voor je organisatie generen. Daarnaast zorgt het plaatsen van video’s ook voor een betere vindbaarheid van je organisatie via de verschillende zoekmachines.

Videobranding is de beste manier om de sfeer van je organisatie over te brengen aan de doelgroep. Door emoties te delen in combinatie met het verhaal van de organisatie zorgt ervoor dat je verbinding krijgt en bouw je een duurzame relatie op met de doelgroep.

Video raakt

Samen met jou stellen wij de visuele identiteit van jouw organisatie vast. Deze identiteit zorgt ervoor dat de video’s aansluiten bij de huisstijl en uitingen van de organisatie. Ook zullen we de doelstellingen en de strategie samen bepalen zodat deze aansluit bij de huidige marketing- en communicatiestrategie. Door te kijken naar de klantreis creëren wij de beste video die perfect aanslaat bij de behoefte van de doelgroep.

Wij verzorgen de gehele productie van de video. Denk hierbij aan een script, het draaiboek voor de opnamedag(en), een shotlist, attributen en natuurlijk hebben wij de regie tijdens de opnames. Dankzij onze ervaring en kennis weten wij precies hoe wij een fantastische video moeten produceren zodat jouw organisatie zichtbaar wordt.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over video producties.