Wij maken virtuele meetings zichtbaar

Nu we allemaal meer vanuit huis zullen gaan werken, zullen er ook steeds meer virtuele meetings plaatsvinden. Maar hoe kan jij nou effectief, virtueel vergaderen? En is dit anders dan een meeting die gewoon op kantoor plaatsvindt? Dankzij de meer dan twintig jaar ervaring die Eventvisie heeft op het gebied van organisatie, weten wij precies hoe wij een succesvolle virtuele meeting moeten organiseren voor jouw bedrijf. Vanuit onze kennis en jouw wensen stellen wij een plan op. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat houdt een virtuele meeting in

Een virtuele meeting, is vergaderen vanachter je computer of laptop. Omdat we tegenwoordig steeds meer vanuit huis werken, zullen er ook steeds meer meetings plaatsvinden. Of heb jij klanten of partners in het buitenland waar jij regelmatig contact mee hebt? Dan zijn virtuele meetings de perfecte uitkomst om dit contact persoonlijk te maken. Een virtuele meeting ziet er in principe hetzelfde uit als een ‘gewone’ vergadering die op kantoor plaats vindt. Wij van Eventvisie weten precies hoe een effectieve, meeting ingedeeld moet worden voor de beste resultaten.

Wat zijn de voordelen?

Dat we tegenwoordig veel thuiswerken heeft natuurlijk veel positieve kanten, zoals minder verkeer op de weg dat zorgt voor een minder vervuilde lucht. Maar het zorgt er ook voor dat er minder contact is tussen collega’s onderling. Dit contact is essentieel voor een goede samenwerking en uiteindelijk voor goede resultaten. Met virtuele meetings kunnen collega’s bijvoorbeeld één keer in de week toch met elkaar sparren en overleggen. Of kun je als ondernemer kennis uitwisselen met andere ondernemers die ook in dezelfde positie zitten. Heb jij klanten in het buitenland waar je graag persoonlijk contact mee wilt? Door een virtuele meeting te organiseren kun jij hen toch zien en krijgt de klant een goed beeld van jouw bedrijf.

Eventvisie is er voor jou!

Wil jij meetings organiseren voor jouw bedrijf? Maar weet jij niet precies waar je op moet letten of hoe jij dit moet organiseren en heb je liever ondersteuning van een professional? Dankzij de meer dan twintig jaar ervaring die Eventvisie heeft in het organiseren van evenementen en meetings, weten wij precies hoe jij een effectieve, meeting kan organiseren voor jouw werknemers of bijvoorbeeld klanten. Samen met jou nemen wij jouw wensen door. Vervolgens ontwikkelen wij vanuit onze kennis een plan waarmee de virtuele meeting een gegarandeerd succes wordt!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.